31 de gener – La Mola de Sant Llorenç del Munt

La-Mola1

Descripció de la sortida: Itinerari circular que sortint de l’extrem est de l’Urbanització Cavall Bernat puja a la Mola pel vessant de ponent i baixa pel vessant de llevant.

De bon començament passarem pel costat del monòlit del Cavall Bernat que dona nom a l’urbanització i que és ben visible des de lluny. A continuació continuarem el flanqueig pel vessant oest tot passant prop del Cap del Faraó. A partir d’aquí iniciarem pròpiament la pujada tot passant per Can Pobla, la roca del Bolet i la cova d’en Manel fins arribar al cim de la Mola (1107m). Dalt del cim podrem fer una parada per agafar forces i a continuació iniciarem la baixada fins el Morral del Drac. Resseguint el vessant nord enllaçarem amb el camí Font Soleia que tot flanquejant ens menarà al Pi del vent. A partir d’aquí es continua la baixada per la carena del Camí del Monjos fins al punt d’inici tot passant per la Roca de les Onze Hores.

Temps sense parades: 3h. Desnivell: 350m. Distància: 7.5km

Què cal portar: menjar de ruta i dinar, roba d’abric i/o paravent, botes/bambes de trekking, pals per caminar, cantimplora plena de casa (a la ruta no trobarem fonts), barret pel sol,…

 
Coordinador: Toni Aniento (mòbil: 650.315.624, correu electrònic: a_aniento@hotmail.com)
Reunió prèvia: divendres 22 de gener de 2016 a les 20:00 al local social de la UEC de Mataró.
Ressenya, itinerari i desnivells: La Mola