TORNA LA MARXA SANT JORDI!

24 D’ABRIL DE 2022 . T’HI APUNTES?

QUÈ ÉS LA MARXA SANT JORDI?     
  
És una activitat esportiva de caire popular i solidària* per fer caminant, corrent o amb marxa nòrdica. Es porta a terme cada any pels voltants de la diada de Sant Jordi i l’organitza la UEC Mataró.

https://www.youtube.com/watch?v=h8_PwB30eMI

LLOC DE SORTIDA: CIRCUIT MUNICIPAL DE CROS DE MATARÓ
HORA : 8:00 DEL MATÍ

Enguany arribem a la 25ena edició i com sempre els objectius principals són la promoció de l’esport, els hàbits saludables, la solidaritat, la sostenibilitat  i el coneixement de l’entorn i el respecte pel medi natural.
Hi ha dos recorreguts :

Caminada curta: 
12 km i 450 m de desnivell positiu acumulat. Consta de 2 avituallaments 
Caminada llarga:
23 km i 1050 m de desnivell positiu acumulat. Consta de 3 avituallaments 

Preus:*

On-line :
Socis/es: 10 € 
No socis/es: 15 €

El mateix dia de la cursa:
20 € tothom abans sortida.

Inscripcions:
On-line: Del 10 de març al 23 d’abril fins les 20 hores.

Presencial: 24 d’abril, 1h abans de la sortida si queden places.

La inscripció inclou: 
-Samarreta commemorativa de la cursa 
-Avituallaments 
-Entrepà a l’arribada i beguda
-Regals
-Assegurança 
-logísticaPer una Marxa més sostenible, no hi haurà gots de plàstic, podeu portar cantimplora, bidó o got de casa, els podreu omplir als avituallaments i a l’arribada.
Compromesos amb la salut, reduïm la presència de sucres i altres refinats, trobareu productes de proximitat i saludables. Intentem diversificar l’alimentació, per això a l’arribada també hi ha opcions sense gluten, càrnics o làctics.

*1 euro de cada participant serà destinat a Càritas. També podeu portar oli, llegums o llet el mateix dia de la cursa.

Horaris 

7:30-8:30 Recollida de targetes d’acreditació i número d’inscripció (obligatori).
Inscripció si queden places
8:30 Sortida única (no es podrà sortir més tard)
10:00Es tanca l’accés a la caminada llarga 
14:00 La 25ena MARXA SANT JORDI es donarà per finalitzada.

Normativa 

1-La  marxa és oberta a tothom i apta per a totes les edats. Es pot fer caminant, corrent o amb marxa nòrdica. 

2-Per a participar en qualsevol dels itineraris de la marxa cal haver, prèviament,  formalitzat correctament la inscripció (segons la normativa establerta). És molt important que respecteu la ruta a la qual us heu inscrit per respecte a companys que es poden quedar sense avituallament

3-Les inscripcions es realitzen on line per la web de la UEC o presencials el dia de la cursa si queden places.

4-L’activitat no té caràcter competitiu, estarà senyalitzada i l’organització posarà el track a disposició dels inscrits el dia abans per a que els participants puguin efectuar-la sense cap mena de problema si estan atents a les indicacions. No es podrà sortir abans de l’horari previst ni desprès.

5-  Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult. 

6-Els inscrits participen a l’activitat sota la seva responsabilitat.

7-Els participants hauran de respectar en tot moment totes les normes establertes per l’organització i especialment el tractament de les deixalles i els criteris que es fixin per a contribuir a mantenir nets tots els llocs de pas de la marxa.  No llenceu brossa. Porteu-la amb vosaltres fins el final. Respecteu l’entorn natural. Els participants es comprometen a seguir les normes de civisme i de respecte dels paratges naturals per a on discorre la caminada.

8-L’organització declina tota responsabilitat respecte a qualsevol dany i/o perjudici que la participació en aquesta activitat pugui causar a les persones que hi participin.

9- Els participants són responsables dels danys o perjudicis que puguin ocasionar a terceres persones, tant físiques com jurídiques.

10-Els participants han de seguir les directrius de seguretat, així com les indicacions i els suggeriments dels organitzadors o voluntaris de la caminada.

11- Els inscrits han de respectar la senyalització del recorregut i especialment en aquells trams que el trànsit  resta obert.

12-Queda prohibit modificar o treure qualsevol marca del recorregut. Demanem que notifiqueu a l’organització, tan aviat com sigui possible, si detecteu alguna anomalia en aquest sentit.

13-Els participants han de comunicar als organitzadors o als voluntaris qualsevol incident o irregularitat que es pugui produir durant el recorregut, especialment els que afectin a temes relacionats amb la seguretat.

14-Les inclemències meteorològiques (pluja, vent…) no seran motiu de suspensió o d’ajornament de l’activitat.

14- L’organització es reserva el dret de modificar l’itinerari, els horaris, la data o la durada, per motius meteorològics, de seguretat o altres motius.

16-En tot allò no previst en aquesta normativa serà d’aplicació les resolucions que decideixi l’organització.

17- El fet d’inscriure’s a la marxa significa l’acceptació i el compliment d’aquesta normativa en tots els seus aspectes.

18-La sortida, l’arribada i l’avituallament  té un horari establert per obrir i tancar. Qui arribi fora d’aquests horaris oficialment deixarà de participar a la caminada.

19-Les targetes d’acreditació s’han de mantenir durant tot el recorregut, són necessàries per recollir l’entrepà, la beguda, la samarreta i l’obsequi. En diferents punts us demanaran que ensenyeu la targeta, porteu-la visible. 

20-Dret a la imatge : L’organització es reserva el dret sobre la imatge de la prova en exclusivitat, així com el dret de l’explotació de les imatges, fotografies i vídeo de la prova. L’organització podrà fer ús d’aquest material gràfic a anuncis, notes de premsa o qualsevol altre propòsit de promoció de la Marxa Sant Jordi. Qualsevol projecte publicitari haurà de comptar amb el consentiment de l’organització

21-Tramitar la inscripció d’aquesta marxa implica la total acceptació del reglament. 

22-Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador.

COM PUC COL·LABORAR-HI?

Fent de voluntari:

  • Participant en les tasques el dia de la marxa, avituallaments, sortida i arribada. 

Els voluntaris rebran samarreta commemorativa de la cursa, entrepà i beguda, obsequi, i dinar que tindrà lloc una vegada acabada la marxa

Econòmicament: 

  • Fent donació de productes de l’empresa a canvi de publicitat, es considerarà col.laborador i apareixerà a les pàgines web i cartell de la marxa.
  • Fent donació de diners a canvi de publicitat. Hi ha diferents llocs on es pot participar

Si esteu interessats en col.laborar contacteu amb:

UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA, MATARÓ

Carrer Nou nº 29 MATARÓ 08301 

info.uec.mataro@gmail.com

DE DILLUNS A DIVENDRES DE 19.00h A 21.00h  al 93 796 14 30

COL·LABORADORS