BBT

Qui som?

La secció de BTT de la UEC de Mataró, va ser formada l’any 1989. Està integrada per gent de totes les edats i nivells amb ganes de conèixer tot el territori tant local com d’arreu de Catalunya sobre bicicleta de muntanya.

 

Què us oferim?

Us oferim sortides, generalment mensuals per tot el territori català amb diferents graus de dificultat tècnica. Les sorties que tinguin un nivell elevat, ja sigui per la distància, el desnivell o per la dificultat del terreny solen tenir un circuit alternatiu no tant tècnic.

Tots els itineraris són preparats i estudiats per la persona que els organitza i es fa una reunió prèvia a la sortida.

 

Entrenaments setmanals durant tot l’any. Viatges amb bicicleta fora del territori català. Tallers de mecànica bàsica de la bicicleta per saber resoldre, a la muntanya, eventuals problemes mecànics. Projeccions i xerrades sobre viatges realitzats per companys de la secció.

 

A qui ens dirigim?

A tothom a qui li agradi el món de la bicicleta de muntanya, ja sigui per fer les sortides locals, sortides pel territori català o travesses de diversos dies. El més important és tenir ganes de pedalar i gaudir de la muntanya.

 

Requisits:

És indispensable tenir l’assegurança amb cobertura mèdica i de rescat per poder realitzar les sortides ( Llicència tipus C- FEEC annual o provisional)

 

Ens podeu seguir al:

Facebook: Uec Mataro Btt

https://es-la.facebook.com/uecmataro.btt