BTT a Barcelona

Aquest diumenge 6 d’abril vam quedar a les 9h en punt (l’Albert, la Susanna, l’Ona, en Marc, la Núria i la Vinyet) a l’estació de RENFE de Mataró per anar cap al Fòrum (museu blau).

Passeig Marítim

A les deu ens trobem amb els amics i organitzadors (en David, l’Anna, en Pol, l’Aina, en Brice) i després de les salutacions comencem a pedalar pel passeig marítim, passant per davant de l’espigó de Mar Bella, la platja de Nova Icària, el Port Olímpic, ens parem davant l’hotel Vela a fer algunes fotografies. El dia és espectacular, molt de sol i calor. Hi ha gent per tot arreu, fa un bon dia de primavera.

Hotel Vela

Continuem cap a la Barceloneta i Colom. Anem a buscar el Parc del Mirador per pujar a Montjuïc. El camí dins el parc va fent eSes i la pujada és més senzilla (tot i que són 400m de pujada, amb les nenes a les cadiretes!) buff…

Montjuic

Ja al Castell de Montjuic parem a fer un mos, fotografies i agafar forces per la tornada. Pugem a l’estadi Lluis Companys i baixem cap a la pç Espanya per anar a buscar la Diagonal.

Estadi

Estadi Lluis Companys

L’Albert, la Susanna i l’Ona, agafen el tren de tornada a Sants, ja que l’Ona fa estona que s’ha quedat adormida a la seva cadireta. La resta anem fins el fòrum, on dinem, morts de gana, en un parc al costat del Museu Blau.
L’Aina, en Pol i la Vinyet s’ho pasen pipa al tobogan gegant i enfilant-se per les cordes. Els grans també ens enfilem al tobogan.

Dinant

Baixant el dinar

Una sortida diferent, on vam poder gaudir de Barcelona des de una altra perspectiva, unes vistes inmillorables i d’un excel·lent dia de sol i bona companyia. I vam comprovar que els carrils bicis funcionen molt bé. Al final vam fer gairebé 28 km!