DIA DEL SOCI/A, DISSABTE 11 DE DESEMBRE A LES 20:15

El dissabte dia 11 de desembre esteu convidats/des als actes del dia del soci/a:

A les 19 hores hi haurà la presentació del documental de 50 minuts de durada, a càrrec d’En Eduard Jornet, de la travessa que varem organitzar l’any 2019 per les muntanyes de la República de Tuva (Sibèria Oriental) i farem la presentació de les dues properes expedicions a aquesta República que tenim previst realitzar al mes d’agost del 2.022 i on les persones interessades, podran preguntar tots els detalls i dubtes que tinguin.

A les 20:15 hores tenim previst iniciar els actes del dia del soci/a, presentant el Camino Primitivo de Santiago que també organitzarem per l’agost vinent i on ens explicaràn les seves vivències les persones que varen venir al que varem organitzar el passat mes d’octubre.

Es farà l’entrega d’insignies als socis/es que l’any passat i enguany fan 25, 50 i 75 anys que formen part de la nostra entitat.

També es reconeixerà als socis/es que hagin fet el seu primer 3.000 o més i els que han destacat en algun esport de muntanya.

Clourem l’acte amb un pica-pica i brindarem amb cava per un millor 2022.

Per normativa covid, preguem que previament ens feu la confirmació d’assitència a l’acte per whatsapp 651 497 038 i es obligatori portar mascareta. Aforament limitat.