DISTINCIÓ OMNIUM 2015 a la UEC

La Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Mataró agraeix a Òmnium Mataró que hagi decidit distingir-la amb la Distinció Òmnium 2015 a l’entitat.
Omnium _UEC
Aquesta distinció omple d’orgull l’entitat. Ja que tota la feina que es fa té caràcter voluntari per part de tots els seus col·laboradors. Gràcies a aquesta feina de voluntariat cada any, s’edita i es publica un calendari d’activitats, s’organitzen xerrades, exposicions, i es preparen sortides de muntanya, btt, esquí, trail running … sense oblidar la secció infantil, la secció de Foto-Cine, els diatònics…
I, malgrat que la UEC de Mataró té un marcat caràcter catalanista i sempre hagi contribuït a la defensa de la llengua, la cultura i del país, se n’orgulleix d’integrar gent molt diversa.
La UEC col·labora activament amb altres entitats de la ciutat en actes tant diversos com: l’Any Punsola, la Flama del Canigó, Càritas, l’Assamblea Nacional Catalana, etc.
Convidar-vos a l’acte de lliurament que tindrà lloc el dijous dia 9 de juliol, a les 7 de la tarda, a la seu d’Omnium: C/ Argentona, 59 – baixos de Mataró.
Durant l’acte hi haurà actuacions musicals a càrrec de Musicop Duo (Georgina Blanch i Dani Comas).
– Cliqueu per a més informació.