DIUMENGE 17 DE DESEMBRE: EXCURSIÓ DE BENESTAR ALS CINGLES DE BERTÍ

El diumenge dia 17 de Desembre us proposem una excursió de mindfulness: Es tracta d’una caminada de benestar. Què vol dir? Cada part del camí compta, no només l’arribada final. L’important és gaudir i ser present durant la caminadauna actitud Mindfulness: atenció en el present; per connectar més amb la natura, amb nosaltres mateixos i amb el grup. I poder deixar el soroll mental dels pensaments quotidians, preocupacions…

➡️  Lloc de trobada: 09:00 a l’aparcament al costat de la benzinera de l’Alcampo per compartir cotxes o bé 09:45h a l’aparcament del Santuari de Puiggraciós a l’Ametlla del Vallès:
de Mataró a Santuario de Puiggraciós – Google Maps

Tot i que la excursió no es gens complexa i apta per a tots els públics, són 8 kilòmetres en total i un desnivell de 300 metres.

Hora prevista d’acabament: 17 hores. (sobre les 6 de la tarda arribada a Mataró).


➡️  Material necessari: roba adequada a l’activitat i al temps. Sabates de trekking, motxilla amb aigua, esmorzar, dinar i un tallavents.  Recomanable bastons de trekking, roba d’abric.

Començarem amb un escalfament suau i alguna dinàmica per conèixer-nos i preparar-nos psicològica i emocionalment pel camí,…., després farem una meditació o centrament en mig de la natura i observarem les vistes des de dalt la cinglera.


– ⚠️ Obligatori tenir llicència federativa de muntanya. Qui no en disposi, li podem tramitar una de temporal per aquesta activitat (5,70€)

– Preus: Socis/es: 5€. No socis/es: 10€.

– ⚠️ Data límit d’inscripció: 15 de Desembre, al whatsapp 651 497 038.