DIUMENGE 5 DE MARÇ, RUTA RIERA DE LES GORGUES (OSONA)


RUTA RIERA DE LES GORGUES – DIUMENGE 05/03/20023 ◀️
La ruta comença entre els pobles de Roda de Ter i l’Esquirol.  Sortida molt orientada a veure espectaculars salts d’aigua i conèixer els voltats del Riu Ter.
Visitarem el Salt del Cabrit, El Salt de Cardona  i el Gorg del Saboreu. Més endavant trobarem el salt de la Barra de Ferro i després de gran part de la pujada de la ruta, arribarem finalment al mirador de Casserres.   És una ruta molt variada en quant a paisatges i terreny, amb trams equipats amb corda sense cap dificultat ni perill.

➡️ Lloc de trobada: 08:30 parking benzinera alcampo per compartir cotxes o bé 09:30h al poligon industrial que es troba a la següent ubicació: https://goo.gl/maps/GNJ46hcxZPFkHVtn6
➡️14,5 Km amb 720m de desnivell positiu i negatiu.
➡️ Material necessari: roba adequada a l’activitat i al temps d’hivern. Botes o sabates de trekking, motxilla amb agua, esmorzar, dinar i un xubasquero / tallavents.  Recomanable bastons de trekking.

–  Obligatori tenir llicència federativa de muntanya. Qui no en disposi, li podem tramitar una de temporal per aquesta activitat (4,5€)

– Preus: Socis/es: gratuit. No socis/es: 10€.

– Data límit d’inscripció: 3 de Març, al whatsapp 651 497 038.