EXCURSIÓ FOTOGRÀFICA DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE AL PANTÀ DE SAU

EXCURSIÓ FOTOGRÀFICA AL PANTÀ DE SAU

27 de Novembre de 2022

Us proposem fer la propera sortida fotogràfica al Pantà de Sau, en un moment històric de poc cabal. Volem aprofitar per capturar unes imatges úniques de l’església de Sant Romà (S. XI) habitualment submergida i l’entorn del Pantà.

Ens trobarem a les 8 del matí al pàrquing del costat del Centre Natació Mataró per repartir-nos en cotxes. S’intenta compartir cotxes entre els participants i repartir les despeses del cotxe entre els ocupants.

Anirem cap a Vilanova de Sau i seguidament agafarem el desviament que indica Embassament de Sau (N-141 D). Travessarem la presa i seguirem el camí que baixa al parking del pantà de Sau ( el del Mirador obre a les 10h).

Cap a les 10:30 del matí començarem una ruta circular direcció a la riera del Balà fins a sota el mirador del morro de l’abella per poder fotografiar els cingles característics de Tavertet. Esmorzarem i dinarem fent camí, s’ha de portar calçat i roba adequada, aigua i menjar , aconsellem una motxilla.

Què practicarem?

En aquesta sortida podem practicar la fotografia de paisatge utilitzant l’objectiu habitual o un gran angular, si en tenim. Pot ser una bona ocasió per utilitzar filtres: ND per reduir l’entrada de llum, poder baixar la velocitat o treballar amb diafragmes més tancats o filtres

polaritzants per potenciar núvols i contrastar colors. També podem practicar macrofotografía si l’equip ens ho permet. Si algú vol practicar la llarga exposició ha de portar trípode i cable disparador (si no en té pot contactar amb temps amb l’Albert).

Equip fotogràfic indispensable:

Càmera fotogràfica, una bateria carregada i tarjeta de recanvi, si la càmera és digital. Rodet de recanvi si la càmera és analògica. Mòbil carregat.

Equip fotogràfic opcional

Trípode

Disparador per cable

Filtres ND i Polaritzant

Preu:

5€ associats (si no es disposa d’assegurança d’accident cal afegir-hi 4,5 €)

15 € No associats (si no es disposa d’assegurança d’accident cal afegir-hi 4,5 €)

Inscripció:

És necessària, si es necessita assegurança cal fer-la mínim 4 dies abans.

Per WhatsApp: 651497038 o al correu: info.uec.mataro@gmail.com

Places:

Mínim 5 participants màxim 15.

Menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable. No es poden portar animals.