Federa’t

La UEC de Mataró tramita aquesta assegurança a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya per fer-ho, cal que sigueu socis de l’entitat i estigueu al corrent de pagament.

Les assegurances s’inicien al gener i són vàlides per tot l’any. En qualsevol moment la podeu tramitar i té validesa fins el 31 de desembre de l’any en curs. S’han de renovar cada any.

Podeu consultar les modalitats i tarifes a recepció o a https://www.feec.cat/fem-muntanya/federat

Pagament:  l’opció més ràpida per fer el pagament de la llicència és via transferència bancària

 

Tràmits per fer la LLicència ( Exclusiu socis)

Heu de seguir els següents passos:

  1. Emplenar el qüestionari següent escollint la modalitat desitjada (mirar taules adjuntes  https://www.feec.cat/fem-muntanya/federat) o demanar informació a info.uec.mataro@gmail.com.
    Si voleu l’habilitació FEDME (tenir accés als descomptes de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada) cal pagar un suplement.
  2. Fer la transferència indicant: Nom, cognoms, llicència demanada  i habilitació FEDME si és el cas, al número de compte de: “Banc Sabadell” ES23 0081 0036 4600 0213 1321
  3. Un cop rebuda la transferencia us enviem un correu electrònic amb el comprovant i el vostre número de federat. Amb el número de federat ja podeu utilitzar l’APP mòbil de la FEEC android o IOS
  4. Quan tinguem la vostra llicència rebreu un correu perquè la passeu a recollir per l’entitat.

QUËSTIONARI PER OBTENIR LA LLICÈNCIA FEDERATIVA

Aquesta assegurança es tramita des de la UEC de Mataró a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya sempre que siguis soci.
Les assegurances s’inicien al gener i són vàlides per tot l’any. En qualsevol moment te la pots treure i té validesa fins el 31 de desembre de l’any en curs. S’han de renovar cada any.
* Obligatòria

Informació bàsica sobre protecció de dades: Responsable: Unió Excursionista de Catalunya de Mataró. Finalitat: Gestionar les peticions formulades, l'enviament de comunicacions comercials i la vinculació dels socis amb l'entitat. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Unió excursionista de Catalunya i entitats asseguradores pertinents. Drets: Accès, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de dades. Més informació: consulta la política de privacitat.