Fotografia i cinema

Qui som? 

Foto-Cine Mataró de la UEC, som un grup de persones dedicat a la fotografia i el Cinema Amateus. La nostra activitat es mou a l’entorn de l’ensenyament, convocatòria de salons estatals i internacionals, tallers experimentals i exposicions. En destaca, per la seva antiguitat, el Concurs Continuat Anual de Fotografia que portem celebrant des de l’any 1970 de forma ininterrompuda.

Foto-Cine Mataró de la UEC va formar part activa de les entitats que van treballar per a la creació dels estudis de la Federació Catalana de Fotografia, que es va constituir l’any 1982 i en va ser entitat fundadora.

Foto-Cine Mataró de la UEC es va crear l’any 1957 i en va ser nomenat president en Santi Carreras i Sajaloli, tot i que el Govern Civil d’aleshores no va aprovar els estatuts fundacionals presentats, el grup va funcionar clandestinament.

El dia 25 de gener de 1963, després de nombroses reunions amb el president de la UEC de Mataró, en Vicens Arís i Julià i el de Foto-Cine Mataró, en Santi Carreras i Sajaloli,es va arribar a un acord per a la unificació d’ambdues entitats. En aquesta reunió es va constituir la primera junta directiva de Foto-Cine Mataró de la UEC i en va ser el president Joan Antoni Ballbé.

Aquell mateix any, Foto-Cine Mataró va convocar el I Saló Nacional de Fotografia Artística. Fins avui la continuïtat, el treball i les persones integrants de l’entitat, han fet possible desenvolupar a Mataró moltes exposicions, salons, concursos, cursos, treballs i nombroses activitats que mantenen viva l’afecció a la fotografia artística.

 

Què us oferim?

Un grup on participar i gaudir de la fotografia artística, concurs continuat, concurs instagram, tallers de fotografia, exposicions, xerrades i bons moments!!

 

A qui ens dirigim?

A tots els afeccionats a la fotografia que tinguin ganes de compartir i aprendre.

 

Ens podeu seguir al:

Web: http://www.fotocinematarouec.cat/

Facebook:

Foto-Cine Mataró Uec

Instagram: fotocinematarouec

 https://www.instagram.com/fotocinematarouec/?hl=es