Iniciació a la muntanya, infants i joves (SIM)

Qui som?

La Secció d’Iniciació a la Muntanya està formada per monitors/es i premonitors/es que de manera voluntària organitzen activitats per tal d’educar i iniciar els joves en el món de l’excursionisme.

Sempre que és possible s’estructuren en grups d’edat i el curs va d’octubre a juny.

 

Què us oferim?

 

Mitjançant tallers, cursos i sortides iniciem els joves a la muntanya, practiquem el senderisme generalment de mitja muntanya, l’escalada (rocòdrom, boulder, roca), coves, sortides a la neu, descens de barrancs, kayak…. Fem travesses i campaments adaptats al nivell de cada grup d’edat, per poder assolir l’objectiu comú de ser cada vegada més autònoms en la muntanya i en la seva pràctica.

Tots els itineraris són preparats i estudiats pels monitors i es fa una reunió prèvia a la sortida, els participants porten assegurances, normalment FECC.

Els desplaçaments són majoritàriament amb el grup i transport públic, en algunes ocasions s’han d’acompanyar i generalment es fa una activitat alternativa pels pares.

Els cursos d’iniciació a les diferents disciplines són conduits i es porten a terme per un tècnics esportiu.

A qui ens dirigim?

A joves entre 6 i 18 anys i les seves famílies que es vulguin iniciar en el mon de l’excursionisme en sentit ampli, fent un tast de diferents disciplines en un ambient d’amistat i gaudi

 

Requisits:

És indispensable fer-se soci.

 

Ens podeu seguir al:

 

Facebook: Sim Uec Mataro

https://es-es.facebook.com/simuecmataro

Instagram: simuecmataro