MINDFULNESS: DIUMENGE 9 DE JULIOL A LA RIERA DEL MAS (RIPOLLÈS)

El diumenge dia 9 de Juliol us proposem una sortida diferent: Es tracta d’una caminada “conscient” d’estiu. Què vol dir? Cada part del camí compta, no només l’arribada final. L’important és gaudir i ser present durant la caminadauna actitud Mindfulness: atenció en el present; per connectar més amb la natura, amb nosaltres mateixos i amb el grup. I poder deixar el soroll mental dels pensaments quotidians, preocupacions…

➡️ Lloc de trobada: 08:30 a l’aparcament al costat de la benzinera de l’Alcampo per compartir cotxes o bé 09:45h al punt kilomètric 184,2 de la carretera C-26 (trencall a mà dreta pista no asfaltada a Casal de Sabatés, alà mateix hi ha lloc per a deixar els cotxes):
https://www.google.es/maps/@42.1628827,2.1375412,15z?entry=ttu
➡️ Material necessari: roba adequada a l’activitat i al temps. Sabates de trekking, motxilla amb aigua, esmorzar, dinar i un tallavents.  Recomanable bastons de trekking, crema solar, antimosquits, tovallola, banyador i escarpins de riu.

Començarem amb un escalfament suau i alguna dinàmica per conèixer-nos i preparar-nos psicològica i emocionalment pel camí,…., després farem una meditació o centrament a un gorg de la Riera del Mas on hi ha una frondosa ombra, ben fresqueta i ens podrem banyar i remullar-nos.

Tot i que la excursió no es gens complexa i apta per a tots els públics, són 7 kilòmetres en total.

– ⚠️Obligatori tenir llicència federativa de muntanya. Qui no en disposi, li podem tramitar una de temporal per aquesta activitat (4,5€)

– Preus: Socis/es: 5€. No socis/es: 10€.

– ⚠️Data límit d’inscripció: 7 de Juliol, al whatsapp 651 497 038.