Nou Curs de la Secció Infantil

logoSIM
Aquest octubre s’inicia un nou curs de la Secció d’Iniciació a la Muntanya (SIM). Començarem el 5 d’octubre amb la tradicional sortida familiar, en la que nens, pares i monitors es trobem després de les vacances i coneixem als que s’inicien per primer cop a la secció. Aquest cop anirem pels voltants de Mataró, concretament al Montcabrer (Burriac).
monts2
La secció infantil està formada per monitors que, de manera voluntària, organitzen activitats per tal d’educar i formar els infants i joves en el món de l’excursionisme. Ens estructurem en tres grups d’edats compreses entre els 6 i els 17 anys. A través de tallers i excursions ens iniciem al senderisme, a la mitja muntanya, a l’escalada, visitem coves, fem sortides a la neu, sortides conjuntes amb pares, campaments i travesses tot adaptant-ho al nivell de cada grup d’edat, per poder assolir l’objectiu comú de ser cada vegada més autònoms a la muntanya i en la seva pràctica.
Per a qui estigui interessat, el pròxim dimecres 24 de setembre a les 20h hi haurà una reunió informativa als pares, on es parlarà sobre la secció i sobre el nou curs que iniciem.
Us esperem doncs el dimecres a la sala d’actes de la UEC de Mataró.

º