PRESENTACIÓ TEMPORADA DE MINDFULNES I CHI KUNG: DIMARTS 19 DE SETEMBRE A LES 19:30

El proper dimarts, 19 de setembre a les 19:30, al nostre local social fem la presentació de les activitats de mindfulnes i chi kung i farem un tastet de les mateixes, esteu convidats/des a provar-les.
 

EL MINDFULNESS o ATENCIÓ PLENA és una capacitat innata i universal que TOTS tenim i de la qual ens podem beneficiar.

Hi ha molta evidència científica del beneficis del Mindfulness:

-A nivell físic alleugereix el dolor crònic i millorar la resposta immunitària.

-A nivell psicològic i cognitiu redueix l’estrès, l’ansietat i la depressió; i millora la capacitat d’atenció i la memòria.

-A nivell emocional ens ajuda a augmentar la capacitat de ser feliç, ja que millora l’empatia i la compassió. I pot dotar d’un nou sentit a la vida.

 

Per a que funcioni és imprescindible la pràctica contínua, per això oferim aquests grups online de pràctica setmanal que ofereix eines per a que les puguem aplicar a la nostra vida diaria.

El Mindfulness és una manera de veure el món des de la neutralitat, una actitud d’observació compassiva en vers a mi i a l’altre”
 

Horaris: Dimarts al matí de 9:30 a 10:30 o be dimarts a la tarda de 19:00  a 20:00.
 

Sessions de Qi gong Cor del Tao:

El Qi Gong (Chi Kung) és una disciplina mil·lenària els orígens de la qual no es coneixen amb exactitud, ja que podrien remuntar-se a 3000 anys abans de Crist
Busqueu l’equilibri del sistema energètic. Ens ajuda a augmentar el nivell d’energia, (Qi), millora la seva circulació al cos i elimina els bloquejos. Es fan exercicis i pràctiques enfocats en el moviment, la respiració i la concentració de la ment. El seu objectiu principal és aconseguir la salut i la longevitat plena a través de l’equilibri de l’energia.
A les pràctiques setmanals de 60 m, realitzarem moviments de les sèries principals del mètode Qigong Cor del Tao.
L’objectiu és:
Desbloquejar els estancaments energètics que es produeixen en cervicals, esquena, pit, estómac i abdomen; els quals es manifesten com a tensions, dolors o trastorns fisiològics, com l’ansietat, l’estrès, l’angoixa o la depressió, entre d’altres.
Ens alliberarem de les tensions corporals que es produeixen al llarg del dia, que ens deixen cansats i sense energia al final de la jornada. En acabar la sessió, estarem en un estat de relaxació, de consciència corporal i plens d’energia.

Horaris: Dimarts al matí de 9:30 a 10:30 o be dimarts a la tarda de 19:00  a 20:00.