RESUM II TRAVESSA RUPIT-BLANES

2013-10-05 08.04.24Aquest dissabte 5 d’octubre va tenir lloc la:
II travessa Rupit-Blanes.
Finalment vam ser 20 participants, vam sortir a les 6h del matí de Mataró, i vam arribar a Rupit sense incidents. Després de repasar bicicletes i camelbacks, vam sortir puntuals a les 8h: Km O.
Vam anar tots junts fins a l’embassament de Susqueda i a partir d’allà, tothom va agafar el seu ritme i es van fer diferents grups.
A mig matí tots ens vam anar parant per a fer un mos i un café ben calent. I a seguir, fins a Can Trunfu (Km. 70) on ens esperava un magnífic dinar: Amanida de pasta, mongetes amb butifarra, i un cafetó amb coca casolana per agafar forces per la resta del camí. Qui més qui menys va arribar sense problemes, alguna punxada, algun fre trencat, … però tothom sencer.
I després de seure còmodament vam rependre el camí, aquest cop de baixada, fins a Arbúcies, Hostalric, Tordera i Blanes.
Enguany, la gran majoria vam arribar a Blanes (Km. 121), retallant en més de dues hores la travessa de l’any passat. També s’ha de dir que el temps es va portar bé i exceptuant algunes gotes a la tarda vam tenir bon temps.
Més fotos a:
https://www.dropbox.com/sh/by0y5w73jadhy1l/7lQa105eze