Serra del Corb i Sant Honorat

Serra del Corb

El passat cap de setmana 10 i 11 de maig vam quedar a les 9h del matí per sortir plegats cap a Oliana on començava la nostra travessa per la Serra del Corb i Sant Honorat. Era una sortida especial ja que dormiriem en una bauma i teniem a les nenes esveradíssimes.

La Serra del Corb és realment un “Montserrat” amb petit, amb pasos exposats i camins costeruts.

Vam arribar a les 12h al punt de sortida i vam començar a caminar, sota un bon sol. Anàvem cantant i xerrant mentre pujàvem.

Arribant a dalt

Pujant

Al migdia vam parar a dinar i agafar forces pel tram final fins a la bauma. Les motxilles pesen, portem aigua per tot el cap de setmana!

Parada per dinar

Serra

A primera hora de la tarda arribem a la bauma, també anomenada la Casa del Corb on farem nit. Ens traiem la motxilla i descansem.

Xerrant

Com que l’interior de la bauma és de còdols decidim fer nit a fora ja que la temperatura és bona i portem uns bons sacs.

Casa del Corb De matinada un cap de núvol decideix obrir l’aixeta i ens cauen quatre gotes, però fem mitja volta i seguim dormint! Ens despertem d’hora, avui està núvol (s’agraeix després de la calor d’ahir).

Esmorzem i ens preparem per afrontar l’últim tram de la travessa. Ens encordem ja que el camí és de pedres soltes i amb pendent.

A punt Anem

La Mercè i la Vinyet escalant en aquest tram.

Escalant

Com veieu el camí era estretet!

No caiguis

I la banyada final.

Banyada final