Sortida Familiar al Coll de Pal – 7 de juny

El Coll de Pal està situat entre el cims de la Tossa d’Alp i el Puigllançada, a cavall de la Cerdanya i el Berguedà. En aquesta ocasió hi accedirem des del refugi Rebost, al vessant al vessant sud de la carena:
refugi
 
Hora i punt de trobada: Es proposa sortir el dissabte 6 i fer nit al Refugi del Rebost. També hi ha l’opció de trobar-nos tots plegats el diumenge 7 al mateix refugi, sortint del pàrquing de Renfe de Mataró a les 6:30 del matí.
Es proposa una única ruta pel diumenge, tot i que els que pugem el dissabte podem fer alguna estirada de cames pel voltant del refugi.
Diumenge 7: Es tracta d’un recorregut circular que surt del refugi Rebost i que passant per mirador dels Orris, i davalla suaument fins al Coll de Pal (2104m). La tornada es fa passant pel Xalet de Diputació, la Collada de la Bòfia i segueix la ruta del Trencapinyes fins al Coll del Forn on tindrem el cotxes.
Desnivell i temps: 555m de pujada i 480m de baixada, temps aproximat sense parades de 3h, distància 11km. Es tracta d’una sortida familiar, pel que el temps es pot allargar.
Més informació, mapes i perfils: Coll_de_Pal