22/11 – 1er Aplec infantil de Centres Exc. Maresme

A Tots els Uequetaires!
El proper 22 de novembre tindrem l’oportunitat de conèixer moltes cares noves,, ja que ens trobarem 4 entitats del Maresme per coneixer-nos i ascendir un cim que poca gent fa:  el Montalt. Des d’on tindrem unes grans vistes a mar i una bonica passejada per dins del bosc.
Els centres participants són: Arenys de Munt, Montalt Kids, C. Exc. Vilassar de Mar (Piri) i UEC de Mataró,

Montalt
Serà una sortida apte per a tothom; Per a families amb nens que vulguin fer una matinal pel Montnegre.
Informació: Sortirem de Mataró a les 9.30 de l’aparcament de sorra del costat de l’ermita de St Simó, i farem cotxes. Preguem puntualitat!
Ens trobarem amb els altres centres  a l’entrada de l’Urbanització Supermaresme per no perdre’ns i arribar al lloc de sortida tots plegats (aquest accès és un km abans d’arribar a St. Vicenç de Montalt desde St Andreu de LLavaneres per la carretera de Mata).
La sortida comença a les Roques de’n Magí, un vestigi megalític format per grans pedres, seguirem per les pedres encantades, la roca de la ferradura i molts corriols, per trescar i jugar.

L’excursió és de 1.30 de durada (sense comptar parades). Calculem acabar sobre les 14.00. El desnivell positiu aproximat és de 300m. La recomanem per nenes i nens més grans de 5 anys.
Fem una crida a famílies i Uequetaires per fer un grup gran i passar-ho bé
Us esperem!!! Ho Passarem bé!!
Sempre innovant amb noves idees per passar-ho bé tot caminant!