SORTIDA INTERSECCIONS

Capvespre a Horta de Sant Joan


Fent un partidet abans de sopar

Agafant forces abans de pujar.

5-Els Estrets
Escalant als Estrets

Puig de l’àliga

Diumenge vam acabar la sortida remullant-nos al Toll de Vidre

 

 El passat cap de setmana 14 i 15 de setembre, una colla de divuit persones vam anar al poble d’Horta de Sant Joan (Terra Alta), enmig del Ports de Beseit.

La Família d’en David ens va acollir a la seva casa de camp, on vam dormir còmodament tots plegats. I vam poder menjar unes figues ben dolces de la figuera de la casa!
Dissabte, vam fer tres grups: una colla van anar a fer la via verda en bicicleta. Un segon grup va anar a caminar pels Estrets i van pujar a les Gronses. I un tercer grup vam portar la canalla a fer unes vies d’iniciació als Estrets, i per acabar:  un bany ben merescut!.
Diumenge vam esmorzar unes coques boníssimes comprades al poble, ens vam fer uns entrepans i en marxa.
Els ciclistes van fer una ruta de 43 km per la zona dels Ports, i la resta vam anar a fer una volta pel riuet de les Valls i vam acabar al Toll de Vidre on, tots, incloent en Sot (el gosset negre de la foto), ens vam banyar. L’aigua estava gelada però ens va fer un cap de setmana excepcional: amb molt de sol i calor.
Vam acabar la sortida dinant tots plegats, en un restaurant d’Arnes. Vam anar a recollir les coses i a endreçar la casa. I cap a Mataró!